Διαβάστε τι γράφουν στη Νορβηγία για τον Ομάρ, που έμεινε ελεύθερος από την Γαλατάσαραϊ.
Μετά την ΑΕΚ, αυξάνονται όπως φαίνεται οι… μνηστήρες για την περίπτωση του Νορβηγού ακραίου μπακ, Ομάρ Ελαμπντελαουί.
Κι αυτό διότι όπως αναφέρεται στη Νορβηγία, για τον ποδοσφαιριστή, πέρα από την ΑΕΚ ενδιαφέρον δείχνουν και οι Μαρσέϊγ – Νότιγχαμ Φόρεστ.
Ο Ομάρ έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατάσαραϊ και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση συλλόγου για να συνεχίσει την καριέρα του.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική διεύθυνση του έγκυρου τηλεοπτικού δικτύου «TV2», το μέλλον του βρίσκεται ανάμεσα σε τρεις ομάδες.
Χαρακτηριστικά, σημειώνει:
«To TV2 πληροφορείται ότι το μέλλον του Ελαμπντελαουί είναι αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε τρεις συλλόγους: την ελληνική ΑΕΚ, τη Μαρσέιγ και την Νότιγχαμ Φόρεστ».
Έπειτα, προσθέτει:
«Το νέο καθεστώς για τον παίκτη με δεδομένο πως είναι «ελεύθερος» μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αυξημένο ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους. Καθώς πλέον έχει λήξει το συμβόλαιό του, ο Ελαμπντελαουί μπορεί ακόμα να υπογράψει σε νέο σύλλογο μετά το κλείσιμο της διεθνούς μεταγραφικής περιόδου».
Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:
