Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια της ρεβάνς στο Κίεβο

Ανακοίνωση με στόχο την ενημέρωση των οπαδών της εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ για τη διάθεση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς του Ευρωπαϊκού αγώνα στο Κιέβο. Μέχρι σήμερα η Ένωση έχει διαθέσει περίπου 300 εισιτήρια, η τιμή των οποίων είναι στα 5 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, που θα ταξιδεύσουν στο Κίεβο για τον αγώνα της Πέμπτης με την Ντιναμό Κιέβου, ότι η διάθεση των προ-αγορασμένων εισιτηρίων του αγώνα θα γίνει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου από το ξενοδοχείο Radisson Blu Kiyv (διεύθυνση: 22 Yaroslaviv Val street, 010540 Kyiv) από τις 16.00 έως τις 19.00, τοπική ώρα.

Την Τετάρτη (παραμονή του αγώνα) θα μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήριά τους και όσοι φίλαθλοι από την Ελλάδα και την Ευρώπη δεν έχουν κάνει προ-πληρωμή και κράτηση του εισιτηρίου τους.

- Advertisement -

Διάθεση για τα προ-αγορασμένα εισιτήρια θα γίνει και την Πέμπτη (14.30-16.00, τοπική ώρα) από το ίδιο ξενοδοχείο.

Επίσης όσοι φίλαθλοι της ΑΕΚ ενδιαφέρονται, μπορούν την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου (10.00-15.00) να προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα μεταβαίνοντας στο τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων). Η διαδικασία προπληρωμής στην Τράπεζα Πειραιώς και κράτησης του εισιτηρίου τους τηλεφωνικά έχει ολοκληρωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -