Αρχική / Αρχική Σελίδα / Ενημέρωση της «Βασίλισσας» για τα εισιτήρια με Εστουντιάντες

Ενημέρωση της «Βασίλισσας» για τα εισιτήρια με Εστουντιάντες

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει τον κόσμο για τον τρόπο που μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο για την πρεμιέρα του Champions League με την Εστουντιάντες, ενώ για την είσοδο στο γήπεδο δεν είναι απαραίτητη η αγορά Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η πρεμιέρα της ΑΕΚ στο BCL πλησιάζει. Αντίπαλος της «Βασίλισσας» η Εστουντιάντες. Η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ είναι επιβεβλημένη στην εκκίνηση μιας νέας μεγάλης προσπάθειας.
Η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης συνεχίζεται, είτε από τα Γραφεία της AEK B.C. στο ΟΑΚΑ (μέχρι και τις 18:00 σήμερα), είτε διαδικτυακά.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://buy.tickethour.com/aekbc-ww/showProductList.html

– Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΔΕΝ θα απαιτηθεί η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής για την αγορά των εισιτηρίων στους αγώνες των ομίλων του Basketball Champions League».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Πάλι μαζί Ατματσίδης, Χιώτης, Κουτούλας, Καλλιτζάκης (ΦΩΤΟ)

 Μετά από αρκετό καιρό βρεθήκαν ξανά μαζί τέσσερις παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΚ Η ΑΕΚ Β΄ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com