Ενίσχυση με Αμορίμ Γκονζάλβες για το βόλεϊ

Το ανδρικό τμήμα του βόλεϊ ενισχύθηκε μεταγραφικά με τον Βραζιλιάνο κεντρικό, Αμορίμ Γκονζάλβες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μπρούνο Φιλίπε Αμορίμ Γκονζάλβες. Ο 27χρονος (23/01/1996) Βραζιλιάνος κεντρικός, ύψους 1,99 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο Μπρούνο Φιλίπε Αμορίμ Γκονζάλβες ξεκίνησε το βόλεϊ από την Κρουζέιρο το 2012. Έως το 2016 αγωνίστηκε στις μικρές ομάδες και την ανδρική ομάδα της Κρουζέιρο, ενώ ακολούθησε η μεταγραφή του στην Χουίζ ντε Φόρα για δύο χρόνια. Το 2018 δόθηκε δανεικός στην Λάβρας, ενώ επέστρεψε στην Κρουζέιρο για να κατακτήσει την 1η θέση στο South American Club Championship, καθώς και το Κύπελλο Βραζιλίας, ως βασικό στέλεχος της ομάδας.

- Advertisement -

Ακολούθησαν η Σπόρτινγκ ντε Εσπίνιο (2021-22) και τη φετινή σεζόν η Ακαντέμικα Εσπίνιο, στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Μπρούνο, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -