Ο Σιρίλ Ντέσερς είναι ένα όνομα που απασχολεί καθημερινά το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ αφού ο ίδιος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ όμως απομένει η οριστική συμφωνία με την Ρέιντζερς.
Στην υπόθεση αυτή όμως δεν έχει βρεθεί η οριστική συμφωνία ανάμεσα στην «Ενωση» και την σκωτσέζικη ομάδα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «ibroxnews.com» ο Σιρίλ Ντέσερς φαίνεται ενοχλημένος από το γεγονός πως έχει καθυστερήσει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ στην οποία επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα.
Την ίδια στιγμή ο δημοσιογράφος Andrew Newport θεωρεί πως η μεταγραφή θα γίνει παρά το γεγονός πως έχει καθυστερήσει, τονίζοντας πως με αυτή την εξέλιξη η Ρέιντζερς ενδέχεται να έχει επιθετική έλλειψη στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του UEFA Champions League ενώ αναφέρει πως το πιθανότερο σενάριο είναι η μετακίνηση του Ντέσερς να ολοκληρωθεί έπειτα από τους πρώτους αγώνες της Ρέιντζερς στα προκριματικά.
Να τονίσουμε πως η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να προσφέρει 4,5 εκατομμύρια στην Ρέιντζερς όμως ο Σκωτσέζικος σύλλογος ζητά ένα μεγαλύτερο ποσό για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.
Όσα αναφέρει ο Andrew Newport σε σχετικό podcast:
🔥 𝗥𝗲𝗰𝗼𝗿𝗱 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁’𝘀 𝗛𝗼𝘁𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗟𝗜𝗩𝗘 🔥
🎙 Daniel Caw | | Keith Jackson 🎙️
‘The AEK Athens transfer is still going ahead!’ 💷
The team has the latest on Rangers striker Cyriel Dessers and his proposed move to Greece 🇬🇷
👇 FULL SHOW 👇https://t.co/0a9Wha3mqx pic.twitter.com/S4SRwzlL0B
— Daily Record Sport (@Record_Sport) July 9, 2025

