Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ενσωματώθηκαν στην Εθνική οι Κατσίβελης-Χρυσικόπουλος

Ενσωματώθηκαν στην Εθνική οι Κατσίβελης-Χρυσικόπουλος

Οι παίκτες της «Βασίλισσας» εντάχθηκαν στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει του προ-ολυμπιακού τουρνουά.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ τις επόμενες ημέρες ξεκινάει την προετοιμασία της ενόψει του προ-ολυμπιακού τουρνουά και σήμερα ενσωματώθηκαν στη «γαλανόλευκη» αποστολή οι παίκτες της ΑΕΚ, Δημήτρης Κατσίβελης και Λίνος Χρυσικόπουλος.

Πέραν των δυο «κιτρινόμαυρων», στο ρόστερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εντάχθηκαν οι Χάρης Γιαννόπουλος και Μιχάλης Λούντζης.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Εικόνες από την άφιξη της ΑΕΚ στο Πήλιο (pics)

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την άφιξη των «κιτρινόμαυρων» στην Πορταριά. Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή έφτασε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com