Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ένταση στη δίκη του Λάζαρου

Ένταση στη δίκη του Λάζαρου

Κόντρα με αφορμή το συμβόλαιο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, στην οποία δίνει το παρών και ο ίδιος ο παίκτης. Η αντιπαράθεση των δύο πλευρών καλά κρατεί και πριν από λίγο, η πλευρά του παίκτη ζήτησε εντόνως να δει το συμβόλαιο που ισχυρίζεται η ΑΕΚ ότι έχει στην κατοχή της. Μάλιστα, ο ίδιος ο Χριστοδουλόπουλος δήλωσε: «Χαίρομαι που είναι εδώ ο κύριος Λυσάνδρου γιατί ήταν ο δικηγόρος μου (σ.σ. όταν υπέγραψε στην ΑΕΚ) και θέλω να το μάθει όλη η Ελλάδα ότι ήταν ο δικηγόρος μου».

Η δικηγόρος της ΑΕΚ Ελευθερία Ρίζου, ρώτησε ευθέως τον παίκτη αν έχει βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, προκαλώντας την αντίδραση του διεθνή μέσου που το αρνήθηκε λέγοντας: «Δείξτε το συμβόλαιο, δείξτε το συμβόλαιο».

Στη συνέχεια, η κα Ρίζου εμφάνισε το συμβόλαιο αλλά όχι στην πλευρά του παίκτη, αφού το κατέθεσε στην έδρα.

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Η επίσκεψη των παιχτών στην Αγία Σοφιά (φώτο)

Φωτογραφίες από την επίσκεψη των παιχτών στην Αγία Σοφιά Πρωινό Κυριακής στα Αγια Χώματα, στη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com