Ένταση στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και την Αστυνομία

Επεισόδια σημειώθηκαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το βράδυ της Πέμπτης (8/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ένταση, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (8/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και αστυνομικές δυνάμεις!

Συγκεκριμένα, στη Λεωφόρο Δεκελείας ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε οπαδούς της «Ένωσης» και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, έγινε και χρήση δακρυγόνων, η οποία έκανε την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Κάποιοι συνδέουν την ένταση με τη θλιβερή επέτειο της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, στα επεισόδια που έγιναν πριν τον αγώνα της «Ένωσης» με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έναν χρόνο πριν και την επιδρομή Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και γύρω από την OPAP Arena.

- Advertisement -

Πηγή: Sport-fm.gr

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -