Αρχική / AEKPASSION / Επανήλθε ο Αμραμπάτ, παραμένουν οι υπόλοιποι απόντες

Επανήλθε ο Αμραμπάτ, παραμένουν οι υπόλοιποι απόντες

Ο Μαροκινός ξεπέρασε πολύ γρήγορα το πρόβλημα που είχε και επανήλθε στο φουλ πρόγραμμα των προπονήσεων, εν όψει και του αυριανού φιλικού με το Βόλο.

Από τη χθεσινή προπόνηση, απουσίασαν οι Λιβάι Γκαρσία και Χρήστος Αλμπάνης που αντιμέτωπισαν προβλήματα τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα καθώς και οι Χατζισαφί, Μπακάκης και Σιμόες, που συνεχίζουν τα ατομικά προγράμματα. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 12.00 και στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για τον Βόλο, για το φιλικό της Κυριακής (19.00) με τον Βόλο ΝΠΣ.

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Από νίκη σε νίκη με τον Αργύρη Γιαννίκη!

Ο άνεμος αλλαγής που έφερε ο Αργύρης Γιαννίκης στην ΑΕΚ έχει γεμίσει αισιοδοξία όλους τους …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com