Στην διάθεση του Μιγκέλ Καρντόσο πλέον, ο Έλληνας ακραίος μπακ χαφ. Τι έγινε στην προπόνηση του Σαββάτου.
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν και πάλι στη δουλειά, έπειτα από το ρεπό της Παρασκευής που τους είχε δώσει ο Πορτογάλος τεχνικός.
Το ευχάριστο είναι πως ο Μιχάλης Μπακάκης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, δηλώνοντας και πάλι «παρών», με τον Καρντόσο πλέον να τον υπολογίζει ξανά, ενώ δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και στην πρόβα τζενεράλε της Τετάρτης με Μπασακσεχίρ.
Από εκεί και πέρα, οι Μάριος Οικονόμου, Νέναντ Κρίστιτσιτς και Γιώργος Γιακουμάκης συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 9.30.
