Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Επένδυση στο μέλλον για την ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ

Επένδυση στο μέλλον για την ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ

Αρκετός χρόνος συμμετοχής αναμένεται να δοθεί σε νεαρούς αθλητές του τμήματος την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με το βλέμμα στο μέλλον αναμένεται να πορευτεί το τμήμα Χάντμπολ της ΑΕΚ την ερχόμενη σεζόν, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας μαζί με τον κόουτς Δημήτρη Δημητρούλια σκοπεύουν να δόσουν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς αθλητές.

Ψηλά στη συγκεκριμένη «λίστα» παικτών φαίνεται πως βρίσκεται το όνομα του Κωνσταντίνου Κοτσιώνη, ο οποίος αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων και οι ιθύνοντες της Ένωσης πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του.

Παράλληλα χρόνο συμμετοχής την επόμενη σεζόν αναμένεται να πάρουν και οι  Μιχάλης Στάθης, Μάριος Δικαιούλιας και Γιάννης Βασιλείου-Τσάφος.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Μεγάλη ανησυχία στην ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Γαλανόπουλου – Ευχάριστα τα νέα για Σιμόες

  Ο Έλληνας διεθνής παραμένει εκτός προπονήσεων  Η κατάσταση με τον τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλου …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com