Πριν λίγο ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΚΑΕ ΑΕΚ η επιστροφή του Βασίλη Ξανθόπουλου. 0 38χρονος γκάρντ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και ήρθε για να δώσει ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα.
Επιστροφή σε γνώριμα μέρη για τον Βασίλη Ξανθόπουλο ο οποίος τα βρήκε σε όλα με την ΑΕΚ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-23. Ο 38χρονος καλαθοσφαιριστής, ντύθηκε ξανά στα κιτρινόμαυρα καθώς είχε αγωνιστεί με την Ένωση από το 2017 μέχρι το 2019.
Ο έμπειρος παίκτης θα συνεργαστεί ξανά με τον Ηλία Καντζούρη, προπονητή του στον Κολοσσό Ρόδο την τελευταία διετία. Την περασμένη σεζόν ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε λόγω του κορωνοϊού και στα 17 ματς που αγωνίστηκε στην Basket League κατέγραψε κατά μέσο όρο 4,2 πόντους, 4,9 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα.
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε άλλες σημαντικές ομάδες στον χώρο του Ελληνικού μπάσκετ όπως ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και ο Πανιώνιος. Επίσης αγωνίστηκε σε Περιστέρι, Πανελλήνιο και Κολοσσό Ρόδου.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
H ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Βασίλη Ξανθόπουλο. Ο τρις τροπαιούχος με τη «Βασίλισσα» υπέγραψε σήμερα (29/08) συμβόλαιο επιστροφής, έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Βασίλη, καλωσόρισες στο ΣΠΙΤΙ!

