Επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Στάνκοβιτς!

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας από σήμερα τίθεται εκ νέου στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη μετά τον καθαρισμό στο γόνατο, στον οποίο υπεβλήθη πριν από τρείς εβδομάδες.

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την σημερινή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα, καθώς ο Αργύρης Γιαννίκης είδε τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, έπειτα από την επέμβαση καθαρισμού στο γόνατο, στην οποία υπεβλήθη στις αρχές Δεκεμβρίου.

Επομένως, ο Αυστριακός γκολκίπερ προετοιμάζεται για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης, οι οποίες τον τρέχοντα μήνα είναι αυξημένες, καθώς υπάρχουν και οι αγώνες Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για τη φάση των «8» του θεσμού.

Από ‘κει και πέρα, ο Κώστας Γαλανόπουλος γυμνάστηκε ατομικά, ενώ με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν οι Λάτσι, Μιτάι, Κοσίδης, Κορνέζος, Μυστακόπουλος και ο τερματοφύλακας Χατζηεμαννουήλ.

- Advertisement -

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -