Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Επίδοξοι προπονητές…

Επίδοξοι προπονητές…

Οργασμός σχολίων στα ΜΜΕ και στα ΜΚΔ, από φιλάθλους και οπαδούς….

Είναι η εποχή τέτοια βλέπεις, που προσφέρεται… Είναι η περίοδος των μεταγραφών, το ζωτικό καύσιμο του οπαδού… Ο καθένας από εμάς, βγάζει τον προπονητή που έχει μέσα του και αναλύει συστήματα, πιθανές ενδεκάδες, προτείνει μεταγραφές….

Είναι εντυπωσιακό, πόσο πολύ ασχολείται ο απλός οπαδός, με τις μεταγραφές…

Κάποιοι μάλιστα κάνουν και εμπεριστατωμένη έρευνα, με πολλή υπομονή και μεγάλη λεπτομέρεια, τόση, που μπορεί να μην κάνουν οργανωμένα τμήματα σκάουτινγκ, μεγάλων ομάδων…. Έχουν γίνει ειδικοί του Τράνσφερ Μάρκετ…

Επίδοξοι προπονητές, που μάλιστα είναι και πολύ σίγουροι για τις προτάσεις τους….

Φυσικά δεν ρισκάρει κανένας τίποτα, προτείνοντας κάτι….

Γιατί δεν φέρει και καμία ευθύνη για αυτό…. Προς το παρόν στην ΑΕΚ, την αποκλειστική ευθύνη για τις μεταγραφές αλλά και για τις αποχωρήσεις, την έχει ο σενιόρ Καρντόσο….

Όπως βέβαια, δική του επιλογή και δική του ευθύνη, θα είναι και ο τρόπος που θα αγωνίζεται η ομάδα…

Όλα αυτά, θα τα δούμε και θα τα αξιολογήσουμε μέσα στο γήπεδο….

Τώρα, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να προτείνουμε παιχταράδες που έχουμε ανακαλύψει και να ονειρεύομαστε ότι θα παίζουμε μπαλάρα…

Θάλασσα, ταβερνάκι, μια παγωμένη μπύρα και έτοιμη η ενδεκάδα που θα σαρώνει….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Ηappy Birthday aekpassion!!!

Ηappy Birthday aekpassion! Πάμε γερά ΑΕΚάρα, η Αγιά Σοφιά φαίνεται πια….! Λοιπόν την Κυριακή παίζουμε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com