Δημοσιεύματα από την Αργεντινή αναφέρουν πως η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση στον Έρικ Λαμέλα και περιμένει την απάντησή του.
Ο Έρικ Λαμέλα έμεινε ελεύθερος από την Σεβίλλη και όπως γράφουν στην Αργεντινή η ΑΕΚ είναι στο «κόλπο» της απόκτησής του!
Συγκεκριμένα o Αργεντινός δημοσιογράφος Uriel Iugt, αναφέρει πως η Ένωση έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον 32χρονο μεσοεπιθετικό και αυτή η πρόταση τονίζει πως είναι για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας!
Μάλιστα, συμπληρώνει πως ο Λαμέλα πρέπει να απαντήσει στην ΑΕΚ μέσα στο επόμενο 48ώρο, ενώ ο δημοσιογράφος υπογραμμίζει πως είναι πιθανό ο Λαμέλα να σμίξει ξανά με τον «Τούκου» Περέιρα, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Ρίβερ Πλέιτ.
🚨EXCL: #AEKFC 🇬🇷 realizó una oferta formal por Erik Lamela.
➡️ El ex #River quedó en responder en las próximas 48 horas. Podría volver a reencontrarse con el “Tucu” Pereyra.
📝 Le ofrecen 3 años de contrato. pic.twitter.com/35Nu6RyaiV
— Uriel Iugt (@urieliugt) July 8, 2024

