Αρχική / AEKPASSION / Επίσημο: Στα «κιτρινόμαυρα» ο Λέβι Γκαρσία μέχρι το 2025! (ΦΩΤΟ – Vid)

Επίσημο: Στα «κιτρινόμαυρα» ο Λέβι Γκαρσία μέχρι το 2025! (ΦΩΤΟ – Vid)

 Και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Λέβι Γκαρσία με τον 23χρονο εξτρέμ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση ως το 2025.

Ο 23χρονος εξτρέμ που βρισκόταν από την Τρίτη το βράδυ στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, μετά τη συμφωνία με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στα 2,6 εκ. ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του. Είναι και με τη βούλα παίκτης της Ένωσης. Ο Λέβι Γκαρσία το απόγευμα της Τετάρτης ολοκλήρωσε τις εργομετρικές εξετάσεις με τα αποτελέσματα στις μετρήσεις να είναι εντυπωσιακά.

Ο Λέβι Γκαρσία αφού ολοκλήρωσε τις εργομετρικές εξετάσεις πήγε στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στο Μαρούσι, και  αφού ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες στο συμβόλαιο από τους δικηγόρους, υπέγραψε το συμβόλαιο του για τα επόμενα πέντε χρόνια και ανακοινώθηκε από τους κιτρινόμαυρους.

Ο Λέβι Γκαρσία επέλεξε να φοράει τη φανέλα με το «9» στη πλάτη!

 

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Η αγκαλιά νίκης – στήριξης Καρέρα – Ίβιτς

 Μετά το τέλος του σημερινού αγώνα στην Τρίπολη και την νίκη της ΑΕΚ επί του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com