Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Επίσημο το τέλος του Οζμουσούλ από την ΑΕΚ

Επίσημο το τέλος του Οζμουσούλ από την ΑΕΚ

Ανακοίνωση από την διοίκηση του Χάντμπολ του «Δικεφάλου», με την οποία επισημοποιείται το διαζύγιο του Τούρκου τερματοφύλακα με την ομάδα μας.

Η ΑΕΚ είχε προχωρήσει σε τρίμηνη διακοπή συμβολαίου με τον Τούρκο γκολκίπερ, για νομικούς λόγους, η οποία επεκτεινόταν ως το τέλος του Γενάρη και της μεταγραφικής περιόδου.

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Γιόνους Οζμουσούλ χαιρέτησε στρατιωτικά σε αγώνα με την Εθνική Τουρκίας, και για τον λόγο αυτό φυσικά, ήρθε η απομάκρυνσή του από το τμήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Σωματείου ΑΕΚ, ενεργούσα ως θεματοφύλακας των αξιών και των ιδανικών του Συλλόγου και μετά τη διαδικασία που ακολουθήθηκε σύμφωνα με το Νόμο, το Καταστατικό και τον Εσωτερικό Κανονισμό, δυνάμει της οποίας απέκλεισε άμεσα τον αθλητή Yunus Ozmusul από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για σοβαρά παραπτώματα και τον οποίο έχει ήδη αντικαταστήσει με τον τερματοφύλακα Milan Kosanovic, γνωστοποιεί και τύποις την οριστική λύση της συνεργασίας της με τον Τούρκο χειροσφαιριστή».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Δείτε ζωντανά το ΑΕΚ – ΑΟΦ Πορφύρας (Live Streaming)

Παρακολουθήστε ζωντανά την αναμέτρηση της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της VolleyLeague γυναικών. Παρακολουθήστε εδώ:  

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com