Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Επισκέφτηκε την OPAP Arena ο Καμίλ Ζίγκλερ (pic)

Επισκέφτηκε την OPAP Arena ο Καμίλ Ζίγκλερ (pic)

Διαβάστε την ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Την OPAP ARENA επισκέφθηκε σήμερα ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ κος Καμίλ Ζίγκλερ, μαζί με την κόρη του Καμίλα. Συνοδευόμενος από τον Head of Sponsorships του ΟΠΑΠ κο Γιώργο Ζούμα, τον εμπορικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ κο Νίκο Καραούζα και την διευθύντρια του γηπέδου κα Σουμέλα Φωτιάδου, περιηγήθηκε στους χώρους του γηπέδου και βεβαίως ξεναγήθηκε στα δύο μουσεία.

Αρχικά επισκέφθηκε το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, όπου τον υποδέχτηκε και τον ξενάγησε ο διευθυντής του κος Γεράσιμος Γασπαρινάτος, και στη συνέχεια βρέθηκε στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, στο όποιο ξεναγήθηκε από την διευθύντρια κα Έφη Μαυροπούλου.

Σχετικά με Νίκος Ψημμένος

Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Ελέγξτε επίσης

Οι αναρτήσεις των ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τούρκικη εισβολή στην Κύπρο (pics)

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν ξεχνούν τη σημερινή ημέρα μνήμης. Με αναρτήσεις τους στα social media οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *