Αρχική / AEKPASSION / Επιστρέφει Παρασκευή ο Γκαρσία και φεύγει για Ολλανδία

Επιστρέφει Παρασκευή ο Γκαρσία και φεύγει για Ολλανδία

Ενημέρωσε τη διοίκηση της ΑΕΚ ο ποδοσφαιριστής.

Επιστροφή για Γκαρσία στην Αθήνα την Παρασκευή.

Ο παίκτης από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ενημέρωσε σχετικά την «Ένωση» ότι επιστρέφει και έπειτα θα αναχωρήσει την Κυριακή για την Ολλανδία, για να ενσωματωθεί εκεί, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας του «Δικεφάλου».

Ο Λιβάια και ο αδερφός του Τζούντα, είναι στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της χώρας τους για τους προκριματικούς αγώνες του Gold Cup (2 και 6 Ιουλίου).

Παρόλα αυτά, ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει και θα βρεθεί κανονικά στην προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια και στελεχώνουν την ΑΕΚ Β’

Η ΑΕΚ έκανε πραγματικότητα το όνειρο του Λαέρτ Πάπα και του Γιάννη Πιτιλάκου καθώς οι …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com