Οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν σήμερα Δευτέρα στις προπονήσεις και ξεκινούν την προετοιμασία τους ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.
Μετά το διήμερο ρεπό, οι παίκτες της ΑΕΚ συγκεντρώνονται ξανά στα Σπάτα προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Φυσικά η σημερινή προπόνηση θα γίνει χωρίς τους 13 διεθνείς (Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Ρότα, Πινέδα, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Γκατσίνοβιτς, Κάλενς, Βίντα, Μουκουντί, Ζίνι, Σιμάνσκι, Χρυσόπουλος) οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν σταδιακά τις επόμενες ημέρες.
Στο στρατόπεδο της Ένωσης υπάρχει αγωνία για τις περιπτώσεις των Λιβάι Γκαρσία και Τσούμπερ, οι οποίοι θα προσπαθήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Ο Ελβετός επιθετικός θεωρείται σίγουρο πως θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς μέσα στην εβδομάδα.