Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Επιστροφή στις πισίνες

Επιστροφή στις πισίνες

Στις πισίνες που τόσο πολύ νοστάλγησαν, επέστρεψαν τα τμήματα Ανδρών και Γυναικών Πόλο της ΑΕΚ μετά από διακοπή περίπου 2 μηνών και για πρώτη φορά μέσα στο 2021.

Όλοι οι αθλητές των βασικών ομάδων, μπήκαν ξανά στις πισίνες. Η λύση για το ποια πισίνα θα φιλοξενήσει τις ομάδες, βρέθηκε και αυτή ήταν το κολυμβητήριο της Ηλιούπολης. Οι αθλητές του Δικεφάλου αφού πέρασαν όλα τα απαραίτητα τεστ covid που βγήκαν όλα αρνητικά, και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους. Η ΑΕΚ έψαχνε κολυμβητήριο όπως και άλλες ομάδες γιατί χρειάζεται να υπάρχει πισίνα που να δεχθεί τους αθλητές. Υπάρχουν λειτουργικά έξοδα όπως η θέρμανση των πισινών κα αφού καλύφθηκαν το κολυμβητήριο της Ηλιούπολης άνοιξε τις πόρτες του.

Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος και η Κική Λιόση ευχήθηκαν στις ομάδες τους για το νέο έτος και έδωσαν οδηγίες για την προπόνηση και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν. Προς το παρών οι ομάδες πόλο της Ένωσης θα κάνουν καθημερινά προπονήσεις, μια την ημέρα μέχρι να γίνει γνωστό τί γίνει με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Σβάρνας στον ΟΠΑΠ Game: «Γνωρίζουμε τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του Παναθηναϊκού» (Vid)

 Ο διεθνής στόπερ της ΑΕΚ μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής. Την Κυριακή έχουμε πολλά …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com