Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Επιστροφή στις προπονήσεις ζητούν οι προπονητές πόλο της ΑΕΚ

Επιστροφή στις προπονήσεις ζητούν οι προπονητές πόλο της ΑΕΚ

Με μια ανακοίνωση τους οι προπονητές του πόλο ζητούν την επιστροφή των ομάδων στην κανονικότητα.

Με μια «ηχηρή» ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης αιτείται το εξής: «Με προϋπόθεση αυστηρής τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων να εξεταστεί η δυνατότητα επανόδου στις προπονήσεις ακόμα και πριν τα Χριστούγεννα, προκειμένου να διευκολυνθεί κατά το δυνατόν, η επιστροφή σε αγωνιστική δράση από την νέα χρονιά, εφόσον βέβαια το επιτρέπουν τα δεδομένα της πανδημίας».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης παράτασης του lock down ο ΣΕΠΥ εκφράζει την ανησυχία του για τις περαιτέρω συνέπειες στον  ερασιτεχνικό αθλητισμό, τα αθλήματα του υγρού στίβου και ειδικά για την Υδατοσφαίριση στην οποία  η έλλειψη  προπόνησης συνεπάγεται και μακρύ  χρόνο αγωνιστικής επανάκαμψης. Επικροτούμε την απόφαση των ειδικών να δώσουν την δυνατότητα προπόνησης στους επίλεκτους αθλητές και αθλήτριες μέλη των Εθνικών Ομάδων που θα αγωνιστούν τους επόμενους μήνες στα προ ολυμπιακά τουρνουά, στους αθλητές των ομάδων Υδατοσφαίρισης που μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη όπως επίσης και στους επίλεκτους αθλητές και αθλήτριες και άλλων αθλημάτων του υγρού στίβου.  Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην προσπάθεια εθνικών και συλλογικών υποχρεώσεων, υπάρχει η ανάγκη  αγωνιστικής δράσης των αθλητών και αθλητριών σε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Σε συνέχεια των παραπάνω και με προϋπόθεση αυστηρής τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ζητούμε να εξεταστεί η δυνατότητα επανόδου στις προπονήσεις ακόμα και πριν τα Χριστούγεννα, προκειμένου να διευκολυνθεί κατά το δυνατόν, η επιστροφή σε αγωνιστική δράση από την  νέα χρονιά, εφόσον βέβαια το επιτρέπουν τα δεδομένα της πανδημίας. Επιπρόσθετα,  η επιστροφή στις προπονήσεις και των μικρών αθλητών – αθλητριών των ομάδων υποδομής  και των ακαδημιών εκμάθησης, με τους ίδιους όρους προστασίας, θα επιτρέψει την ομαλή λειτουργία των σωματείων που ως γνωστό πλήττονται από οικονομική άποψη. Είμαστε βέβαιοι ότι με αυτόν τον τρόπο τα σωματεία θα είναι σε θέση να επιβιώσουν και συν τοις άλλοις να τηρήσουν τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει προς τους συναδέλφους προπονητές υδατοσφαίρισης, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που ήδη αντιμετωπίζουν. Καλούμε τους συναδέλφους να μεταδίδουν καθημερινά πνεύμα αισιοδοξίας και να συνεχίσουν την δουλειά που κάνουν καθημερινά εξ αποστάσεως, στην δύσκολη αυτή περίοδο του εγκλεισμού, με τους αθλητές και αθλήτριες τους, να τους ενθαρρύνουν να κάνουν υπομονή, και να προσέχουν τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα, με την βεβαιότητα ότι σύντομα θα επανέλθουμε στις προπονήσεις και στην αγωνιστική δράση.»

 

Σχετικά με Φανή Μουζάκη

Φανή Μουζάκη
Είμαι γεννημένη στην Αθήνα το 1999. Πάντοτε είχα μεγάλη αγάπη στα αθλητικά και το μεγαλύτερο μου όνειρο να ακολουθήσω την αγάπη μου αυτή, όμως οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές και έτσι δεν τα κατάφερα. Έδωσα λοιπόν Πανελλήνιες πέρασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, όμως κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι που με γεμίζει πραγματικά... Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού υπήρχε ένα ανεκπλήρωτο όνειρο... «Να σπουδάσω και γίνω δημοσιογράφος». Έτσι λοιπόν, πέρσυ το καλοκαίρι αποφάσισα να ακολουθήσω αυτό που με γεμίζει πραγματικά μέσα μου και αυτό που ανακάλυψα ήταν πως και η οικογένεια μου αυτό ήθελε για εμένα, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα της ζωής μου και πλέον σπουδάζω στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Όσον αφορά την μεγάλη αγάπη - έως και αρρώστια θα έλεγα - για την ΑΕΚ την έχω από πολύ μικρή ηλικία... Το πακέτο αυτό λοιπόν της ΑΕΚ με την δημοσιογραφία είναι ένα όνειρο και... είναι τελικά πολύ ωραίο να πετυχαίνεις τους στόχους και τα όνειρα σου!

Ελέγξτε επίσης

Σβάρνας στον ΟΠΑΠ Game: «Γνωρίζουμε τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του Παναθηναϊκού» (Vid)

 Ο διεθνής στόπερ της ΑΕΚ μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής. Την Κυριακή έχουμε πολλά …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com