Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ερασιτεχνική ΑΕΚ: «Πρόεδρε, θα σε θυμόμαστε πάντα, με πολλή αγάπη και απεριόριστο σεβασμό»

Ερασιτεχνική ΑΕΚ: «Πρόεδρε, θα σε θυμόμαστε πάντα, με πολλή αγάπη και απεριόριστο σεβασμό»

Η «Μάνα ΑΕΚ» εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Κωνσταντίνου Γενεράκη.

Το δικό της συλλυπητήριο μήνυμα στη μνήμη του εμβληματικού Προέδρου της ΑΕΚ, Κωνσταντίνου Γενεράκη έστειλε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Κώστα Γενεράκη. Ο χαμός του Πρωταθληματικού προέδρου της ομάδας μας, μας προκαλεί βαθιά οδύνη. Η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τους οικείους του. Πρόεδρε, θα σε θυμόμαστε πάντα, με πολλή αγάπη και απεριόριστο σεβασμό».

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και νυν μεταπτυχιακός φοιτητής στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Συμφώνησε να αποχωρήσει ο Πινέδα από τη Θέλτα

Απομένει πλέον η ανακοίνωση από τον ισπανικό σύλλογο, όπως φαίνεται. Όπως όλα δείχνουν, παρελθόν θα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com