Με την άφιξη Καρντόσο στην Αθήνα αναμένονται εξελίξεις και στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ. Η πρώτη συγκέντρωση για την έναρξη της νέας σεζόν για την «Ένωση», είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη με τον Μιγκέλ Καρντόσο να φτάνει στην Αθήνα ίσως και σήμερα.
Ο 47χρονος Πορτογάλος τεχνικός από κοντά πλέον μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, θα «τρέξουν» το θέμα της απόκτησης του εξτρέμ για την «κιτρινόμαυρη» ομάδα, προπονητής και τεχνικός διευθυντής έχουν κάνει ένα πρώτο ξεκαθάρισμα της λίστας και έχουν τσεκάρει τους στόχους και είδη έχουν ξεκινήσει επαφές μαζί τους, ο Μιγκέλ Καρντόσο έκοψε τον Όσκαρ Τρέχο με τον Αργεντινό άσο της Ράγιο Βαγιεκάνο να μην καλύπτει τα αγωνιστικά θέλω του Πορτογάλου τεχνικού.
Την εβδομάδα που μας έρχεται θα κλείσει και η μεταγραφή του Ζεράλδες στην ΑΕΚ, με τον 24χρονο Πορτογάλο χαφ της Σπόρτινγκ να αναμένεται στην Αθήνα ως την Τρίτη ενώ η απόκτηση του Μίλος Ντέλετιτς θα ανακοινωθεί την Δευτέρα (1/7) όταν και θα εκπνεύσει και τυπικά το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ.

