Αρχική / AEKPASSION / Έρχεται η επόμενη έκπληξη! (vid)

Έρχεται η επόμενη έκπληξη! (vid)

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης σε συνεργασία με τη φωτογράφο Ιωάννα Μορφινού, ξεκίνησαν ένα project σε συνεργασία με το τμήμα πόλο της ΑΕΚ. Το Χριστουγεννιάτικο concept όπως θα είδατε (εδώ), έχει και συνέχεια με τα κορίτσια και τους άνδρες του συλλόγου να λένε στον κόσμο της ΑΕΚ τα κάλαντα!

Το τμήμα πόλο της ΑΕΚ που δημιουργήθηκε και αγωνίστηκε πέρυσι πρώτη φορά στην Α2 κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα και παίρνοντας την άνοδο στην Α1. Στόχος της συνεργασίας μας είναι να δείξουμε ότι το πόλο της ΑΕΚ είναι εδώ και θέλει όπως μου είπαν και οι αθλητές την βοήθεια του κόσμου της ΑΕΚ. Μάλιστα είναι πολύ σημαντικό για τους ίδιους να υπάρξει και η γνωριμία. Μέσα από το AEKPASSION και αυτά τα βίντεο θα μάθετε τους αθλητές που αγωνίζονται με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Το ΝΕΟ βίντεο που θα σας δείξουμε τις επόμενες ημέρες, έχει να κάνει με τα Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα. Οι αθλητές της ΑΕΚ με αυτό τον τρόπο θέλουν να σας δείξουν ότι είναι ενεργοί και ανοιχτοί να γνωρίσουν τον κόσμο της Ένωσης. Σίγουρα μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες περιμένουν τον κόσμο στο γήπεδο να δώσουν τον παλμό. Για να είστε πρώτοι που θα δείτε το βίντεο, κάντε like στα post στο facebook, βρείτε μας στο Instagram  και κάντε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube

Ραντεβού στις 31 του μήνα στις 10:30!!!

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Αντιπρόταση του ΕΣΑΚΕ για Κυριακή, αρνητική η απάντηση της «Βασίλισσας»

Σε μία αντιπρόταση που δεν… στέκει, απάντησε αρνητικά η ομάδα της «Ένωσης». Όπως διαβάσατε πριν …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com