Έσπασε η γκίνια για Μπακασέτα!

Ο Τάσος Μπακασέτας κατάφερε να βρει δίχτυα για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Οκτώβριο (1-1 με Ολυμπιακό) και το πανηγύρισε με ιδιαίτερο τρόπο!

Ήταν  το 53′ της σημερινής αναμέτρησης στη Λαμία, όταν οι Μάνταλος-Μπακασέτας κυριολεκτικά ”έκρυψαν” τη μπάλα και ο τελευταίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3ο γκολ της Ένωσης, ξορκίζοντας τους δαίμονες του!Αμέσως μετά ο διεθνής μέσος, επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο να το πανηγυρίσει τινάζοντας χρακτηριστικά από πάνω του το κακό!

Η τελευταία φορά που είχε σκοράρει ήταν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1) τον Οκτώβριο του 2018 στο Ολυμπιακό Στάδιο και από τότε πότε τα δοκάρια,πότε οι αντίπαλοι τερματοφύλακες , δεν του επέτρεπαν να χαρεί ένα γκολ.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο ΕΔΩ 

- Advertisement -

πηγή:sport24

Λάκης Κοντσιώτης
Λάκης Κοντσιώτης
Από μικρός, όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου στη Νέα Φιλαδέλφεια στα τέλη του '70, κατάλαβα ότι η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη.Μια μπάλα ή μια κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο ήταν διαχρονικά τα καλύτερα δώρα για μένα!Μεγαλώνοντας και αφού ΄΄έφαγα'' τα γόνατά μου στα ξερά γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων της Αθήνας,προσπάθησα μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας,να παραμείνω κοντά στην ΑΕΚ και στους αγωνιστικούς χώρους.Πλέον έχω αυτή την ευκαιρία μέσα από τη φιλόξενη παρέα του aekpassion και στόχος μου είναι να μεταφέρω στους φίλους της Ένωσης εικόνες,κλίμα και συναισθήματα από την αγωνιστική δράση της ομάδας της καρδιάς μας!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -