Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Έτοιμα τα νέα μπλουζάκια του ΣΦ ΑΕΚ Πιερίας – Κατερίνης (pics)

Έτοιμα τα νέα μπλουζάκια του ΣΦ ΑΕΚ Πιερίας – Κατερίνης (pics)

Ανακοίνωση με λεπτομέρειες για τα νέα μπλουζάκια του συνδέσμου, αλλά και για τις κάρτες διαρκείας.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε τις σχετικές εικόνες:

«Έχουμε ξεκινήσει με τα εισητήρια διαρκείας. Με τις ανανώσεις αλλά και για καινούργια. Υπάρχει ζήτηση όπως τις προηγούμενες χρονιές.Επίσης μετά την περυσινή μας δυνατή προσπάθεια πάμε με τις ΚΑΡΤΕΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ! Διαθέτουμε το καινούργιο μπλουζάκι μας που αρέσει πάρα πολύ για οικονομική στήριξη αυτό το πολύ δύσκολο καλοκαίρι.

Τηλ.επικοινωνίας 2351037727 και 6937163105. Απόλυτα σεβαστή η γνώμη του καθένα για το εμβόλιο. Οσοι θέλουν θα τους εξυπηρετήσουμε με ότι χρειάζεται. NEVER STOP SUPPORTING! ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚΑΡΑ!».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Νικολαΐδης: «Η ΑΕΚ αν έτρωγε γκολ στο τέλος δεν θα προλάβαινε να αντιδράσει»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή που έχει στη Nova “Monday FC” σχολίασε χθες για το Κυριακάτικο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com