Αίτημα της ΑΕΚ για αναβολή των Game 2 και 3 των Play-off κόντρα στον ΠΑΟΚ

Οι ημερομηνίες του δεύτερου όπως και του τρίτου παιχνιδιού (αν χρειαστεί) της σειράς των «Δικεφάλων» στην Basket League είναι κοντά στις προκαθορισμένες ημερομηνίες των προημιτελικών του BCL.

Η ΑΕΚ κατέθεσε αίτημα για αναβολή του δεύτερου παιχνιδιού της σειράς με τον ΠΑΟΚ για τα Play-off διότι οι προγραμματισμένες από την ομοσπονδία ημερομηνίες πέφτουν πάνω στην προημιτελική σειρά της «Βασίλισσας» στο Basketball Champons League.

Συγκεκριμένα οι αγώνες της σειράς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ είχαν οριστεί στις  5-6-7 Απριλίου η πρώτη στις 12-13-14 Απριλίου η δεύτερη και η τρίτη αν χρειαστεί τις 16-16 του ίδιου μήνα.

Την ίδια στιγμή η «Ένωση» θα έχει τα παιχνίδια στην προημιτελική φάση του Basketball Champons League όπου ακόμη δεν γνωρίζει τον αντίπαλο της και η φάση αυτή ξεκινά το διήμερο 8-9 Απριλίου.

- Advertisement -

Οι «κιτρινόμαυροι» ζητούν αυτή την αναβολή προκειμένου να δώσουν συνεχόμενα τα ματς της σειράς στο BCL καθώς οι ημερομηνίες των δύο διοργανώσεων έχουν μικρές αποκλίσεις. Την ίδια ώρα σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ περάσει την Σολέ η αναβολή θα λειτουργήσει ευεργετικά και για τους Θεσσαλονικείς, αφού στις 16 του Απρίλη θα γίνει ο πρώτος από τους δύο τελικούς για το FIBA Europe Cup στο οποίο συμμετέχουν οι «ασπρόμαυροι».

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -