Αίτημα του Άρη για αλλαγή της ώρας του αγώνα με την ΑΕΚ

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ζήτησε να διεξαχθεί ο αγώνας της Δευτέρας απέναντι στον «Δικέφαλο» στην Νέα Φιλαδέλφεια, νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, που είχε ορίσει η διοργανώτρια αρχή.

Σε αίτημα για αλλαγή της ώρας στο παιχνίδι ΑΕΚ-Άρης, το οποίο θα διεξαχθεί στη «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» την Δευτέρα (4/12) για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague, προχώρησε η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η αποστολή του Άρη αρχικά, είχε προγραμματίσει μετά την αναμέτρηση να παραμείνει στην Αθήνα, καθώς στις 7/12 είχε οριστεί ο αγώνας της ΑΕΚ κόντρα στους Θεσσαλονικείς, για το πρώτο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως η αστυνομία δήλωσε κώλυμα  στην διεξαγωγή της αναμέτρησης, λόγω της παρουσίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην πρωτεύουσα της χώρας. Εφόσον η αναβολή του αγώνα είναι προ των πυλών στον Άρη θεωρού πως δεν υπάρχει λόγος η αποστολή να διανυκτερεύσει στην Αθήνα, για αυτό ζητάει την πραγματοποίηση της αναμέτρησης πιο νωρίς, προκειμένου να μπορέσει η αποστολή να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη αυθημερόν.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ είναι θετική για την διεξαγωγή του αγώνα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα (είχε οριστεί στις 21:00), αλλά απομένει η συνεννόηση με το συνδρομητικό κανάλι της Cosmote TV, το οποίο μεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες της «Ένωσης», προκειμένου να δώσει το «πράσινο φως» για την οριστική αλλαγή της ώρας του αγώνα.

- Advertisement -

 

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -