Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ετοιμάζεται ήδη η φανέλα της «Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena»!

Ετοιμάζεται ήδη η φανέλα της «Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena»!

Η NIKE έχει ξεκινήσει ήδη τα σχέδια για τη φανέλα του νέου γηπέδου!

Η ΑΕΚ παρουσίασε σήμερα τις νέες φανέλες, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την NIKE. Η επιστροφή στη ρίγα, η… κλασσική μαύρη και η εντυπωσιακή μπλε εμφάνιση αποτελούν τις τρεις φανέλες για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η NIKE ήδη ετοιμάζει τις εμφανίσεις της «Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena»! Η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια αποτελεί από μόνη της ιστορικό γεγονός, όμως θα δοθεί μεγάλη βάση στις φανέλες που θα φορούν οι παίκτες την πρώτη σεζόν της επιστροφής! Ο σεβασμός στην ιστορία, αλλά και οι κανόνες της UEFA σε θέματα πολιτισμού θα ληφθούν υπόψιν, με την ΑΕΚ να μπαίνει στο νέο της γήπεδο με φανταστικές εμφανίσεις!

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Πάλι μαζί Ατματσίδης, Χιώτης, Κουτούλας, Καλλιτζάκης (ΦΩΤΟ)

 Μετά από αρκετό καιρό βρεθήκαν ξανά μαζί τέσσερις παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΚ Η ΑΕΚ Β΄ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com