Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα ο Πόνσε!

Ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα ο Πόνσε!

Ρόμα και ΑΕΚ ξεκίνησαν από χθες την ανταλλαγή εγγράφων και ο Αργεντινός επιθετικός περιμένει ειδοποίηση για να ταξιδέψει στην Ελλάδα!

Κατά τη διάρκεια της ημέρας η ΑΕΚ και η Ρόμα, βρίσκονταν σε συζητήσεις, προκειμένου να διαμορφωθεί το τελικό κείμενο της συμφωνίας τους για τον μονοετή δανεισμό του Πόνσε στην Ένωση.

Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι της Ένωσης, ήταν σε ανοικτή επαφή και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, μέσω του πατέρα του που είναι και μάνατζέρ του.

Ο Εζεκίελ Πόνσε, που βρίσκεται στην Αργεντινή, έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει τις βαλίτσες του και περιμένει ειδοποίηση κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας πως η συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων  έκλεισε επίσημα, προκειμένου να ταξιδέψει στην Αθήνα. Η άφιξή του αναμένεται μέχρι τα τέλη της εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι της Ένωσης δεν μένουν μόνο στην περίπτωση του Πόνσε, αλλά συνεχίζουν τις επαφές τους τόσο για τη θέση του εξτρέμ όσο και για αυτή του στόπερ, έχοντας φτάσει σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με συγκεκριμένους στόχους όπου αναμένονται και εκεί άμεσα εξελίξεις!

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Παντού υπάρχουν εξαιρέσεις! (pic)

Ένα διαφορετικό ποστάρισμα έκανε ο αμυντικός του παοκ Φερνάντο Βαρέλα, μετά το πέρας του χθεσινού …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com