Αρχική / Αρχική Σελίδα / Έτοιμη για διπλό μεταγραφικό “μπαμ” η ΑΕΚ της Καρδιάς!

Έτοιμη για διπλό μεταγραφικό “μπαμ” η ΑΕΚ της Καρδιάς!

Αδειοδότηση πήρε, μεταγραφές ξένων έκανε απο νωρίς, έλληνες παίκτες κλειδιά ανανέωσε αλλά και έφερε, όμως φαίνεται ότι ο προγραμματισμός που γίνεται στο τμημα βόλεϊ πάει για την αγωνιστική υπέρβαση φέτος!

Συγκεκριμένα, η νεοφώτιστη στα μεγάλα σαλόνια ΑΕΚ της Καρδιάς ειναι κοντά στο να κάνει μεταγραφικό μπαμ με τον διεθνή διαγώνιο, Γιώργο Τζιουμάκα, ο οποίος αγωνίζεται στην Ιταλία με την φανέλα της Καστελάνα Γκρότε και είναι θετικός στο να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης.

Συμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης έχει “ψηθεί” να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ και το “ντιλ” είναι σχεδόν κανονισμένο.

Και σαν να μην έφτανε η μια μεταγραφική βόμβα, έτοιμη είναι πάντα σύμφωνα με πληροφορίες και δεύτερη με τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη! Ο παίκτης ήταν από τους καλύτερους κεντρικούς της προηγούμενης σεζόν στο Πρωτάθλημα και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ηρακλή Χαλκίδας, ενώ έχει αγωνιστεί και με τις φανέλες του Παναθηναϊκού, του Φοίνικα και του ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων.

Μόνο “κόλλημα” αν μπορεί να το πει κανείς έτσι για την ολοκλήρωση αυτών των δύο μεγάλων μεταγραφών για να ολοκληρωθούν και να ανακοινωθούν, είναι ο διακανονισμός κάποιων παλαιότερων οφειλών του τμήματος που αναμένεται να γίνει πάρα πολύ σύντομα.

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Η έκπληξη της Capelli (vid)

Βίντεο από την έκπληξη της εταιρείας ένδυσης του «Δικεφάλου» στους παίκτες. Μια εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com