Έφτασε στο Ισραήλ η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.
Η Ένωση αύριο θα αγωνιστεί με την Ραμάτ Χασρόν στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ και θέλει τη νίκη για να έχει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην Αθήνα στις 16 του μήνα.
Ο Νίκος Γραμματικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.
Οι «κιτρινόμαυροι» θα παλέψουν για το «διπλό» που θα τους βάλει με το… ένα πόδι στην πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού, όπου θα βρεθούν για τρίτη φορά, εφόσον τα καταφέρουν. Να σημειωθεί, ότι ο «Δικέφαλος» συμμετέχει για τέταρτη φορά στον θεσμό του Τσάλεντζ Καπ, ενώ είναι η τρίτη φορά που θα αγωνιστεί στην φάση των «16».
Η αποστολή αποτελείται από τους: Γεωργιάδη, Ζαμπούνη, Ροζαβόλγκι, Ραντούλοβιτς, Συγγάρη, Μπάλαζ, Αλβανό, Μπάγιο, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Δομπρή, Μυλωνά, Νταρσουλάντ, Αργυρού, Παλεβίτσιους, Βραζάλιτσα, Μπαλάσκα.

