Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Έτοιμοι στην ΑΕΚ για επανεκκίνηση

Έτοιμοι στην ΑΕΚ για επανεκκίνηση

 Σε όλο το διάστημα της καραντίνας στην ΑΕΚ, δουλεύουν σκληρά για να είναι έτοιμοι για την επανεκκίνηση.

Στην σημερινή σύσκεψη της Super League αλλά πολύ περισσότερο στην αυριανή με την παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη θα δείξει πότε και αν ολοκληρωθεί η σεζόν. Όλο το διάστημα της καραντίνας στην ΑΕΚ δουλεύουν σκληρά για να είναι σε πλήρη ετοιμότητα όταν ανάψει το πράσινο φως η κυβέρνηση.

Οι εξελίξεις με τις υποθέσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, έχουν δώσει μεγάλο κίνητρο στην ΑΕΚ για να διεκδικήσουν την δεύτερη θέση και να παίξουν στα προκριματικά του Champions League, που θα ξεκινήσουν λογικά στα τέλη Αυγούστου. Ωστόσο υπάρχει και ο στόχος του Κυπέλλου που είναι ανοιχτός και δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν εντός ομάδας.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν αφήσει όλο το διάστημα της καραντίνας ικανοποιημένο τον Μάσιμο Καρέρα με τη διάθεση που έδειξαν και τήρησαν πιστά και κατά γράμμα το πρόγραμμα προπόνησης που τους είχε δοθεί, κάτι που δείχνουν και από τις μετρήσεις που έκαναν. Ο Ιταλός τεχνικός πάντως δε βλέπει την ώρα να επιστρέψει στα Σπάτα και να δουλέψει υπό κανονικές συνθήκες (αν αυτό είναι εφικτό) με τους παίκτες του.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Λιβάια: «Ευχαριστώ από καρδιάς όσους με ψήφισαν!» (pic)

Ο Μάρκο Λιβάια ευχαρίστησε, μέσω των social media, τον κόσμο που τον ψήφισε και αναδείχθηκε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com