Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Έτοιμο το καινούριο πούλμαν της ΑΕΚ με το κίτρινο χρώμα να πρωταγωνιστεί! (pics.)

Έτοιμο το καινούριο πούλμαν της ΑΕΚ με το κίτρινο χρώμα να πρωταγωνιστεί! (pics.)

Δείτε το νέο πούλμαν της Ένωσης…

Μπορεί Ντόρντμουντ και ΑΕΚ να φορούν αμφότερες τα κιτρινόμαυρα, όμως το πούλμαν της γερμανικής ομάδας που πέρασε στην κατοχή της ΑΕΚ δεν θυμίζει σε τίποτα το παλιό. Στα πλάγια υπάρχει το έμβλημα, με τα αρχικά της ομάδας να αναγράφονται ολόκληρα στο μέρος των παραθύρων.

Μάλιστα, σύνθημα του πούλμαν είναι η φράση: Μία ομάδα, μία Ιστορία! Επίσης, στις δύο πλευρές του οχήματος αναγράφονται πόλεις από τις αλησμόνητες πατρίδες κάνοντας το  προσφυγικό στοιχείο ακόμα πιο έντονο!

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

 

    

 

Σχετικά με Αλεξάνδρα Καρδαμήλα

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Βλέπει τον Έρικ Μπάκνερ η ΑΕΚ!

  Η Ένωση κοιτάζει παίκτη που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ Η ΑΕΚ ψάχνει στην …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com