Αρχική / Αρχική Σελίδα / Εξώδικο Ολυμπιακού στον Δημητρίου για τον τελικό!

Εξώδικο Ολυμπιακού στον Δημητρίου για τον τελικό!

Δεν σταματούν την γκρίνια οι «ερυθρόλευκοι»!

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας που ορίστηκε την 30η Αυγούστου από την ΕΠΟ πυροδότησε κύμα αντιδράσεων στους Πειραιώτες, οι οποίοι θεωρούν πως στοχοποιούνται από παράγοντες της ΕΠΟ, αλλά και από τα παιδιά αυτών… Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε εξώδικο στο συγκεκριμένο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, αλλά και στον Παναγιώτη Δημητρίου, πρόεδρο διοργανώσεων της ΕΠΟ, όπως και στην event manager και κόρη του Λώρα. Τον πρώτο τον «κατηγορούν» σχετικά με τον ορισμό του Κυπέλλου για την 30η Αυγούστου, ενώ την δεύτερη για την καταλλήλοτητα του γηπέδου της Ριζούπολης, όπου είχε οριστεί αρχικά και αναιρέθηκε κατόπιν αντιδράσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Πατέρας και κόρη για τους «ερυθρόλευκους» θεωρούνται από κοινού υπεύθυνοι τόσο για την οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί στην ΠΑΕ, όσο και για την μετάθεση του τελικού σχεδόν ένα μήνα μετά.

Σχετικά με Φανή Μουζάκη

Φανή Μουζάκη
Είμαι γεννημένη στην Αθήνα το 1999. Πάντοτε είχα μεγάλη αγάπη στα αθλητικά και το μεγαλύτερο μου όνειρο να ακολουθήσω την αγάπη μου αυτή, όμως οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές και έτσι δεν τα κατάφερα. Έδωσα λοιπόν Πανελλήνιες πέρασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, όμως κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι που με γεμίζει πραγματικά... Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού υπήρχε ένα ανεκπλήρωτο όνειρο... «Να σπουδάσω και γίνω δημοσιογράφος». Έτσι λοιπόν, πέρσυ το καλοκαίρι αποφάσισα να ακολουθήσω αυτό που με γεμίζει πραγματικά μέσα μου και αυτό που ανακάλυψα ήταν πως και η οικογένεια μου αυτό ήθελε για εμένα, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα της ζωής μου και πλέον σπουδάζω στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Όσον αφορά την μεγάλη αγάπη - έως και αρρώστια θα έλεγα - για την ΑΕΚ την έχω από πολύ μικρή ηλικία... Το πακέτο αυτό λοιπόν της ΑΕΚ με την δημοσιογραφία είναι ένα όνειρο και... είναι τελικά πολύ ωραίο να πετυχαίνεις τους στόχους και τα όνειρα σου!

Ελέγξτε επίσης

Άσχημα νέα για Καρίμ!

Διάστρεμμα δευτέρου βαθμού υπέστη ο Ιρανός επιθετικός της ΑΕΚ – Αναλυτικά όσα έγιναν σήμερα στα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com