Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Fanatik: «Χάλασε ο δανεισμός του Σιμάο στην Καϊσερισπόρ»

Fanatik: «Χάλασε ο δανεισμός του Σιμάο στην Καϊσερισπόρ»

 Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Fanatik», ο δανεισμός του Νταβίντ Σιμάο χάλασε, καθώς ο παίκτης κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Fanatik» στην Τουρκία, ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ, κόπηκε στα ιατρικά, με το δημοσίευμα να συμπληρώνει επίσης πως ο παίκτης έχει «πρόβλημα στην όραση».

Ενώ υπάρχει και δήλωση του μάνατζερ του Πορτογάλου χαφ, ο οποίος επιβεβαίωσε την αρνητική εξέλιξη της υπόθεσης και είπε: «Αυτή είναι μια μεγάλη ανοησία. Θα βρω μια άλλη ομάδα για τον παίκτη μου και θα δείτε ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας». Να θυμίσουμε, πως ΑΕΚ και Καϊσέρισπορ, τα είχαν βρει για εξάμηνο δανεισμό του παίκτη».

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Λάνγκφορντ: «Ήμουν ακόμα στο σχολείο, όταν ένιωσα για πρώτη φορά ότι δεν μπορεί κανείς να με μαρκάρει» (Vid)

 Το χρόνο πίσω γύρισε ο Κιθ Λάνγκοφορντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BCL. Ο Αμερικανός …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com