Αρχική / Αρχική Σελίδα / Φαβορί το ΟΑΚΑ για το Final 8 του BCL!

Φαβορί το ΟΑΚΑ για το Final 8 του BCL!

Στο ΟΑΚΑ είναι πιθανότερο να γίνει το Final 8 της διοργάνωσης που συμμετέχει και διεκδικεί η «Βασίλισσα».

Το ΟΑΚΑ είναι έτοιμο να… φιλοξενήσει την τελική φάση του Basketball Champions League. Αρχικά, το Ισραήλ και συγκεκριμένα η Ιερουσαλήμ θα φιλοξενούσε τη διοργάνωση, όμως η κατάσταση στη χώρα επιδεινώθηκε λόγω του κορονοϊού και η πιο κατάλληλη εναλλακτική είναι η Ελλάδα και το ΟΑΚΑ, η “έδρα” δηλαδή της Ένωσης.

Το 2018 είχε διεξαχθεί και πάλι το Final 4 στην Αθήνα με τρομερή επιτυχία και το τρόπαιο κατέληξε στα χέρια της ΑΕΚ και του Ντούσαν Σάκοτα. Μάλιστα, υπάρχουν πιθανότητες να γεμίσει το μισό ΟΑΚΑ, δηλαδή περίπου 9.500 φίλαθλοι. Αυτό συμβαίνει προκειμένου να υπάρχουν και οι προτάσεις ασφαλείας και με τα ονομαστικά κριτήρια να δίνεται η δυνατότητα για απόλυτο έλεγχο των θεατών και ιχνηλάτηση σε οποιοδήποτε περιστατικό ή κρούσμα υπάρξει. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να διεξαχθεί αγώνας, αυτές τις δύσκολες εποχές που όλοι διανύουμε.

Ο Πατρίκ Κομνηνός και η ΑΕΚ δε μπορούν να πάρουν απόφαση για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, ωστόσο ένα πρώτο προφορικό “ΟΚ” έχει δοθεί. Η τελική απόφαση θα ληφθεί από την υγειονομική επιτροπή, η οποία θα εξετάσει αυτές τις ημέρες όλες τις παραμέτρους.

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

Η παρακάμερα της νίκης της ΑΕΚ απέναντι στη Λαμία (vid)

Δείτε πλάνα από την χθεσινή επικράτηση της Ένωσης. Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com