Φέλιξ: «Να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα»

Τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων θέλει να συνεχίσει η Μπενφίκα  σύμφωνα με τον Ζοάο Φέλιξ. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Περιμένουμε να παίξει η ΑΕΚ όπως στον πρώτο αγώνα. Μια ομάδα που παίζει πιο επιθετικά, μπορεί να μας δώσει τον έλεγχο του αγώνα, κάτι που μας αρέσει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε τα ηνία και στα κατάλληλα σημεία να σκοράρουμε για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα.

Φυσικά και θέλαμε να προκριθούμε στο Champions League, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τώρα θα συνεχίσουμε στο Europa League, όπου θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή πορεία. Δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις έναν ευρωπαϊκό τίτλο, αλλά θα ήθελα να το ζήσω με την Μπενφίκα».

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -