Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Φέρτε επιτέλους πίσω τον Αδαμίδη!

Φέρτε επιτέλους πίσω τον Αδαμίδη!

Ο Γιώργος Κοσμίδης γράφει για την συνεχόμενη γκρίνια των οπαδών της ΑΕΚ σε όλα τα θέματα και τη δυσπιστία στη διοίκηση.

Είναι πραγματικά αδιανόητο και σίγουρα δεν μπορεί να το εξηγήσει κανένας μας, έχεις μία ομάδα που είναι απόλυτα βιώσιμη, πήρε πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, χτίζει το δικό της γήπεδο μετά από 15 χρόνια και έκανε μία καλή πορεία στην Ευρώπη που σίγουρα είχαμε χρόνια να δούμε. Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά…μέχρι πριν 2 μήνες τους δοξάζαμε όλους, από το Μελισσανίδη μέχρι τον καθαριστή του γηπέδου και σήμερα μας φταίνε όλα.

Αλήθεια θυμηθείτε τον τελευταίο πρόεδρο της ΑΕΚ που είχε όλους τους αντιπάλους του για…”πρωινό” και δεν μιλάμε μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, έχουμε μία ΑΕΚ μετά από τόσα χρόνια που την φοβούνται όλοι εντός και εκτός γηπέδων. Μετά από πολλά χρόνια έχεις κάνει πελάτες τους ολυμπιακούς, έχεις ένα πρόεδρο που δεν μιλάει πολύ μόνο κάνει πράξεις. Τι θέλετε επιτέλους;

Είναι ο μόνος πρόεδρος που μπορούσε να φτιάξει το γήπεδο μας στη Ν.Φιλαδέλφεια και ας τον “πολέμησαν” τόσο και το σημαντικότερο από όλα…δεν χάνει καμία μάχη εκτός γηπέδου. Η ΑΕΚ μετά από χρόνια δεν παρακαλάει κανένα…θα έπρεπε να είστε περήφανοι για αυτό.

Η ομάδα δεν θα μείνει χωρίς παίχτες οι μεταγραφές έρχονται και σύντομα θα τους δοξάζεται όλους(διοίκηση,παίχτες,φροντιστές,προπονητές). Και μετά από λίγο καιρό θα αρχίσουμε πάλι τα ίδια κτλπ. Του χρόνου δεν θα έχουμε αντίπαλο καθώς το 13ο πλησιάζει.

Θυμηθείτε τα λόγια μου, πίστη στην ομάδα και την διοίκηση, στηρίζουμε τα διαρκείας που θα βγουν σύντομα και τα καλύτερα έρχονται.

“Τίγρη ευχαριστώ, έξω οι μίζεροι από εδώ” 

Σχετικά με Γιώργος Κοσμίδης

Γιώργος Κοσμίδης
Ο Γιώργος Κοσμίδης γεννήθηκε στην Ιεράπετρα Κρήτης το 1998. Σπουδάζει διοίκηση και οικονομία στο τομέα του τουρισμού στο ΙΕΚ Ιεράπετρας και παράλληλα ασχολείται με τη δημοσιογραφία έχοντας ξεκινήσει από το IN.AEK.gr στη συνέχεια βρέθηκε στο AEKPASSION εδώ και 7 περίπου μήνες και φροντίζει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την καθημερινή ενημέρωση σας.

Ελέγξτε επίσης

Η προϊστορία των γκολ της ΑΕΚ στην Τούμπα! (Vid)

Το κανάλι “AEK Creating” συγκέντρωσε ένα μεγάλο υλικό με τα γκολ της ομάδας μας στην …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com