Αρχική / ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ / Φέρτε συμπαίκτες που τους αξίζουν

Φέρτε συμπαίκτες που τους αξίζουν

Ο Βαλάντης Αλεξούδης αρθρογραφεί για τους υπάρχοντες παίκτες της ΑΕΚ που, όσοι έμειναν, αξίζουν τα καλύτερα για τις στιγμές που μας χάρισαν την περσινή χρονιά.

Η σεζόν που πέρασε ήταν από τις πιο όμορφες για την Ένωση. επέστρεψε στους τίτλους και στις ένδοξες Ευρωπαϊκές πορείες. Η επίτευξη όλων αυτών έγινε μέσω της προσπάθειας πολλών ατόμων σε διάφορα πόστα. Εγώ θα σταθώ στους ποδοσφαιριστές που τράβηξαν το δικό τους κουπί με μόνο στόχο να κάνουν την ΑΕΚ πρωταγωνίστρια. Στο τέλος τα κατάφεραν βγάζοντας τον κόσμο στους δρόμους.

Παίκτες που αποκτήθηκαν ως πρώτα βιολιά και τελικά ικανοποίησαν τις απαιτήσεις του κόσμου και της ομάδας, ποδοσφαιριστές που είχαν το ρόλο της δεύτερης επιλογής και τελικά καθιερώθηκαν βασικοί αλλά και επιλογές που δέχθηκαν δριμύτατη κριτική και τελικά «βούλωσαν» στόματα. Όλοι αυτοί που προαναφέρθηκαν είναι εκείνοι που έφεραν το Δικέφαλο στη πρώτη θέση της Ελλάδας. Τα ονόματά τους σε κάθε κατηγορία τα ξέρουμε όλοι και είναι πλεονασμός να τα αναφέρουμε.

Πλέον η ομάδα, μετά και τις αποχωρήσεις που έγιναν, χρειάζεται οπωσδήποτε μεγάλη ενδυνάμωση. Αυτό σημαίνει μεταγραφές και μάλιστα από το πάνω ράφι. Επιλογές που δεν θα γίνουν απλά για να γραφτεί στα πρωτοσέλιδα πως η ΑΕΚ απέκτησε κάποιον παίκτη αλλά θα έχουν ουσία και αγωνιστικό αντίκρισμα. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει μια καθυστέρηση που ευχή όλων είναι να μη σταθεί εμπόδιο στους στόχους της ομάδας, ειδικά όταν είναι άμεσοι όπως η είσοδος στο Champions League.

Εκτός του λαού της ΑΕΚ, κατά τη γνώμη μου, αν κάποιοι αξίζουν περισσότερο τις σωστές-καλές μεταγραφές είναι οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας. Αυτοί που έφεραν το σύλλογο εδώ που είναι και θέλουν να τον διατηρήσουν στην κορυφή. Μπορούν να το κάνουν ξανά με την προϋπόθεση να πλαισιωθούν από συμπαίκτες ίδιας φιλοσοφίας αλλά και ταλέντου. Εν ολίγοις ο κορμός υπάρχει. Αυτό που λείπει είναι οι τελειωτικές κινήσεις που θα κάνουν την Ένωση να ξεχωρίζει κατά πολύ από τους άμεσους αντιπάλους της.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Scouting report: Άρης

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη για την 24η αγωνιστική της Super League-1, με την Ένωση …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com