Η ΑΕΚ φέτος στο ΟΑΚΑ έχει πρόβλημα στο να κερδίσει και να κρατήσει μια σταθερότητα μέχρι τέλος, που θα της δώσει βαθμούς.
Οι εντός έδρας αναμετρήσεις είναι αυτές που πρέπει σε μια ομάδα, ειδικά στο επίπεδο της ΑΕΚ, να δίνουν τους βαθμούς. Η Ένωση στο ΟΑΚΑ έχει χάσει φέτος αρκετούς βαθμούς, καθώς μετράει 3 ήττες και 4 ισοπαλίες. Το αξιοσημείωτο είναι πως τα 7 αρνητικά παιχνίδια τα έχει μαζεμένα σε δύο δόσεις από τρία αρνητικά αποτελέσματα την κάθε φορά.
Οι ήττες προήλθαν από Παναθηναϊκό,ΠΑΣ Γιάννενα και Άρη, ενώ οι ισοπαλίες με PAOK, Ολυμπιακό, Βόλο και Αστέρα Τρίπολης. Τα γκολ που δέχθηκε φέτος η Ένωση στο ΟΑΚΑ είναι 16 με την ίδια να έχει σκοράρει μόλις 20.
Στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ είναι πίσω από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Άρη και Παναθηναϊκό στα θετικά αποτελέσματα εντός έδρας. Αυτό δείχνει και το μεγάλο πρόβλημα της Ένωσης. Με τον Ολυμπιακό να έχει 11 νίκες, τον ΠΑΟΚ 8, τους Άρη και Αστέρα Τρίπολης να έχουν 7 και τον Παναθηναϊκό να έχει 6, η Ένωση έρχεται στην 6η θέση του πίνακα. Εκεί που τα πάει καλύτερα η ΑΕΚ είναι στα εκτός έδρας που είναι μαζί με τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση με 8 νίκες.
Η κατάρα του ΟΑΚΑ με αριθμούς:
ΑΕΚ-Λαμία 3-0
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1
ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-1
ΑΕΚ-ΑΕΛ 4-1
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-2
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1
ΑΕΚ-Βόλος 2-2
ΑΕΚ-Παναιτωλικός 1-0
ΑΕΚ-Ατρόμητος 2-1
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2
ΑΕΚ-Άρης 0-2
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-2
Και απομένει η τελευταία αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με τον Απόλλων Σμύρνης τη Δευτέρα 8 του μήνα.

