Στο πρώτο της φιλικό στο Βελιγράδι η Βασίλισσα έδειξε πολύ καλή πρόσωπο, και με όπλο την ευστοχία της (27/35 δίποντα, 9/19 τρίποντα) επικράτησε με 104-97 της Μέγκα Μπέμαξ.
Η σερβική ομάδα ήταν αυτή που πάτησε καλύτερα στο γήπεδο, στα πρώτα λεπτά του αγώνα και κατάφερε να πάρει τα ηνία, την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ έβρισκε λύσεις από τον Ρατάν Μέις (19-11, 7’). Η είσοδος του Ματσιούλις βελτίωσε την εικόνα της ΑΕΚ, με την ομάδα του Μπάνκι να γίνεται πιο απειλητική και να αντιδρά με επί μέρους 2-10 (21-21, 9’). Ο Χάντερ βοήθησε στο επιθετικό κομμάτι, όμως οι παίκτες της Μέγκα Μπέμαξ διατήρησαν τα ηνία, για το 29-27 του πρώτου δεκαλέπτου.
Η εικόνα της ΑΕΚ βελτιώθηκε σημαντικά στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Μέσα από την άμυνα και με τον Ματσιούλις μπροστάρη τα δεδομένα ανατράπηκαν, με την Ένωση να «χτίζει» διαφορά (30-38, 14’). Ο Ματσιούλις συνέχισε να «εκτελεί» την σερβική άμυνα και με βοήθεια από Γκρίφιν και Γιανόπουλο η διαφορά αυξήθηκε (40-49, 18’). Την ίδια στιγμή, όμως, η ΑΕΚ είχε αποκτήσει ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς και ο Χάντερ και ο Ρόμπερσον φορτώθηκαν με 3 φάουλ .Παρ’ όλα αυτά, ο ρυθμός παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα, με την ΑΕΚ να κλείνει το ημίχρονο με διαφορά της τάξεως των 10 πόντων (45-55). Κι όλα αυτά σε ένα άκρως παραγωγικό ημίχρονο, με την ΑΕΚ να μετρά 14/17 δίποντα και 6/10 δίποντα!
Το σκηνικό έμεινε ίδιο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Η ΑΕΚ διατήρησε τον ρυθμό στα δικά της επίπεδα και παρά το 3ο φάουλ του Γιαννόπουλου, η διαφορά έμεινε σε διψήφια επίπεδα (54-66, 24’). Η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 14 πόντους (54-68, 25), με την ΑΕΚ να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι. Κάπου εκεί η εικόνα του αγώνα άλλαξε, με την σερβική ομάδα να αντιδρά, να μαζεύει τη διαφορά (69-73, 27’) και να στέλνει τον Χάντερ στον πάγκο με 5 φάουλ. Παρ’ όλα αυτά, η Ένωση βρήκε λύσεις και διατήρησε τα ηνία, για το 73-83 της τρίτης περιόδου.
Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου η ΑΕΚ βρήκε εκ νέου λύσεις στην επίθεση και η διαφορά παρέμεινε σε διψήφια επίπεδα (76-90. 33’). Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να «ροκανίσουν» τη διαφορά, όμως η ομάδα του Μπάνκι διατήρησε τον ρυθμό, αλλά και τη διαφορά (85-94, 35’).
Οι Σέρβοι δεν κατέθεσαν τα όπλα, όμως και κατάφεραν να μειώσουν, λίγο πριν από το τέλος (90-94, 38’). Μια πολύ όμορφη προσπάθεια του Ρατάν Μέις έφερε σε θέση ισχύος την ΑΕΚ (90-97, 1’36’’ για το τέλος). Η ΑΕΚ, μάλιστα, κατάφερε να ρίξει και… 100άρα λίγο πριν το τέλος (94-101, 39’). Η Ένωση κράτησε τον έλεγχο μέχρι τέλους και έφτασε στη νίκη με 104-97.
Τα δεκάλεπτα: 29-27, 45-55, 73-83, 104-97.