Φιλικό με Ιωνικό το Σάββατο στα Σπάτα

Φιλικό παιχνίδι έκλεισε με τον Ιωνικό η ΑΕΚ το Σάββατο (10/10, 17:00) – «Παίζεται» η συμμετοχή των Νεντελτσεάρου και Τάνκοβιτς.

Στην Ένωση επιθυμώντας να κρατήσουν τους παίκτες σε ετοιμότητα, αλλά και να λάβουν τα πρώτα δείγματα σε συνθήκες αγώνα για τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές έκλεισαν φιλικό το Σάββατο στις 17:00 με τον Ιωνικό στα Σπάτα. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Νεντελτσεάρου και Τάνκοβιτς, καθώς έφτασαν στην Ελλάδα με τα απολύτως απαραίτητα για να κλείσουν εντός των χρονικών ορίων τη μεταγραφή τους στην ΑΕΚ και υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψουν στις χώρες τους για λίγες ημέρες.

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -