Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Φήμες για αποχώρηση Κρίστισιτς το Γενάρη

Φήμες για αποχώρηση Κρίστισιτς το Γενάρη

Σέρβικα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σέρβος μέσος είναι πιθανό να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Νέναντ Κρίστισιτς ήρθε στην ΑΕΚ από τον Ερυθρό Αστέρα πριν από ένα χρόνο. Έχοντας ένα πολύ καλό πρώτο μισό της χρονιάς τότε, με τη συμμετοχή του Αστέρα στους ομίλους του Champions League, ο Σέρβος μέσος έφτιαξε και πάλι πολύ καλό όνομα και έτσι, η ΑΕΚ έσπευσε να τον αποκτήσει, δαπανόντας ένα ποσό της τάξης των 500 χιλιάδων ευρώ. Δυστυχώς, ο Κρίστισιτς δε μπόρεσε ποτέ να δείξει ένα έστω ικανοποιητικό πρόσωπο στην ΑΕΚ, διαψεύδοντας τις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν για αυτόν.

Με την κατάσταση στην ομάδα να είναι τραγική και τη γενικότερη γκρίνια που υπάρχει για πολλούς παίκτες, εντείνονται οι φήμες για πρόωρες αποχωρήσεις. Έτσι, χθεσινό δημοσίευμα στη Σερβία, αναφέρει πως ο Κρίστισιτς είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει το Γενάρη στον Ερυθρό Αστέρα σαν δανεικός, αφού η ΑΕΚ δεν τον υπολογίζει πια. Αναμένεται πλέον να δούμε τι κατάληξη θα έχει αυτή η υπόθεση για την ΑΕΚ.

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Θεραπεία και προσεχώς εξετάσεις για τον Γέβτιτς

Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com