Φλιώνης: «Τίποτα δεν πήγε όπως θέλαμε – Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για τους υπόλοιπους στόχους»

Οι δηλώσεις του αρχηγού της ΑΕΚ έπειτα από τον αποκλεισμό της «Ένωσης» από τη συνέχεια του Final-8.

Ο αρχηγός της μπασκετικής ΑΕΚ, Δημήτρης Φλιώνης κλήθηκε να μιλήσει αναφορικά με την κάκιστη εικόνας της ομάδας στην σημερινή αναμέτρηση και την ήττα με 84-65 από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όσα τόνισε ο Έλληνας γκαρντ:

«Ήταν μια πολύ κακή μέρα για μας. Τίποτα δεν πήγε όπως θέλαμε, ό,τι κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια και χτίσαμε ένα σερί, σήμερα κάναμε το αντίθετο. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τους υπόλοιπους στόχους μας.

Ο κόσμος φέτος μας στηρίζει πολύ κι έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο, η εικόνα που παρουσιάσαμε δεν ήταν αυτή που θέλουμε να έχουμε και θα προσπαθήσουμε να μην επαναληφθεί»

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -