Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Φλορίδο Μόγια: «Με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 στηρίζεις όλα τα τμήματα και βοηθάς στο να βαφτούν κιτρινόμαυρες οι κορυφές σε όλα τα σπορ»

Φλορίδο Μόγια: «Με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 στηρίζεις όλα τα τμήματα και βοηθάς στο να βαφτούν κιτρινόμαυρες οι κορυφές σε όλα τα σπορ»

Το μήνυμα του Ισπανού πλέι μέικερ για την κάρτα φίλου ΑΕΚ 2020-21. 

Η απόκτηση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 αποτελεί ένα ακόμη συλλεκτικό προϊόν για την οικογένεια της ΑΕΚ.
Από 1 Ιουλίου ο καθένας μπορεί να κάνει δική του την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21, ώστε να δώσει…”πνοή” στον σύλλογο. Η ερασιτεχνική σήμερα ανακοίνωσε πως ο Ισπανός παίκτης της ομάδας χάντμπολ, Φλορίδο Μόγια απέκτησε την συγκεκριμένη κάρτα. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε: «Με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 στηρίζεις όλα τα τμήματα και βοηθάς στο να βαφτούν κιτρινόμαυρες οι κορυφές σε όλα τα σπορ».

 

 

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Σπουδάζω στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Με ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο από το 2004 και από τότε το μικρόβιο μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Κάποια χρόνια μετά μου κόλλησε όμως, και ένα άλλο μικρόβιο. Αυτό της δημοσιογραφίας. Από τα χρόνια του Λυκείου,είχα μία τροπή προς τα εκεί, παρόλλο που δεν σπούδασα τελικώς δημοσιογραφια. Από το 2018 όμως,άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά και άρχισα να γράφω σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και Δημοσιογραφίας αποτελεί παιδικό όνειρο.

Ελέγξτε επίσης

Ενομπακάρε: «Ήρθα για να κερδίσω τίτλους με την ΑΕΚ και να βελτιωθώ»

  Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της ΑΕΚ παραχώρησε ο Μπράιτ Ενομπακάρε. Ο Νιγηριανός …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com