«Φορτσάρει» για Γκορένιε ο Λέμος

Ξεπερνάει το πρόβλημα στη μύτη ο Πάτρικ Λέμος και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αναμέτρηση με τους Σλοβένους το Σάββατο.

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα με την Γκορένιε Βελένιε για την ημιτελική φάση του EHF European Cup, το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στον Πάτρικ Λέμος, ο οποίος είχε υποστεί κάταγμα στη μύτη στο ματς με τον Δούκα, ωστόσο δείχνει να νιώθει καλύτερα και έτσι θα αγωνιστεί στο σαββατιάτικο παιχνίδι με προστατευτικό, ώστε να μην υπάρξει κάποιο επιπλέον πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Τάσο Παπαδιονυσίου, που ένιωθε κι αυτός ενοχλήσεις στη μέση, από ότι φαίνεται ξεπερνάει το πρόβλημά του και θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Έλληνα προπονητή.

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -