Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Φουλάρει για να τελειώσει του Πόνσε η ΑΕΚ.

Φουλάρει για να τελειώσει του Πόνσε η ΑΕΚ.

H Ένωση κάνει προσπάθειες να κλείσει άμεσα η υπόθεση του Εζέκιελ Πόνσε ώστε να πετάξει το συντομότερο δυνατόν για Κίελτσε, ο φορ της Ρόμα!

Ο λόγος της καθυστέρησης της υπόθεσης Πόνσε, είναι η στάση του πατέρα του ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι και ο μάνατζερ του, όπου φέρεται να περιμένει πρόταση από σύλλογο ανώτερου πρωταθλήματος και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παραμένει η υπόθεση ανοικτή.

Να υπενθυμίσουμε ότι ΑΕΚ και ΡΟΜΑ τα έχουν βρει σε όλα, σε ότι αφορά το ετήσιο δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Στην ΑΕΚ πάντως επικρατεί αισιοδοξία ότι θα τελειώσει άμεσα το θέμα του νεαρού επιθετικού,  όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας  «Live Sport».

 

 

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Με το βλέμμα στο Φάληρο

Την Κυριακή είναι το μεγάλο ντέρμπυ της χρονιάς για την ΑΕΚ! Τελεία και παύλα! Όποιον …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com