Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Φοβερή και η Κ16 με μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου

Φοβερή και η Κ16 με μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου

Ελπίδες για το μέλλον άφησε η Κ16 της Ένωσης που επιβλήθηκε με σκορ 3-0 επί του αντίστοιχού της τμήματος του Πανιωνίου στα πλαίσια του τουρνουά Attica.

Τα γκολ σημείωσαν οι Χριστόπουλος, Τσιόκρης και Βαφειάδης.

ΑΕΚ Κ16 (Νεντέλκοβιτς): Μητσόπουλος, Μπάλλας (Κανελλόπουλος) Γιαννακού (Σκαμπαρδώνης) Μιτάι, Τσαχματιώτης (Πρωτούλης) Καλτσάς (Κοκοτσάκης) Παπάς (Λεμονής) Τσιόκρης, Χριστόπουλος (Βαφειάδης) Μαρκοπουλιώτης (Σαράντης) Μιχόπουλος (Κασιόλας)

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Χαφ από Πορτογαλία η ΑΕΚ

Ψάχνεται για λύση, εκεί από όπου βρήκε τον Σιμόες η Ένωση. Η ΑΕΚ, ως γνωστόν, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com